GOTT NYTT ÅR!

Så är det åter dax för ett nytt år. Nya förväntningar,nya mål och nya upplevelser. Alltid lika fantastisk känsla när man står där vid 12-slaget och blickar in i ett helt nytt år.
Vi på In futuro vill tacka vänner och valpköpare för det gågna året och önska er ett GOTT NYTT ÅR! Vi ser fram emot ett spännande 2010 tillsammans.

Vår lilla shibaprinsessa,Cayenne,har under 2009 endast varit på utställning 2ggr. Första i Växjö och då i valpklass. Där blev hon Bästa Valp med mycket bra kritik. Andra gången blev i Stockholm och då debuterade hon i juniorklass,9 mån och 2dgr.Hon vann sin klass i mycket hård konkurrens och slutade som 3:e bästa tik med en kvalificering till Crufts. Stort TACK Therese för allt arbete som du lägger ner på att träna Cayenne. Också ett stort TACK till Maija för att du alltid ställer upp.



En cool brud i lyxförpackning eller.....



en skogsälva?


Två svenska champions fick vi också.
Först ut var EMIR DELLA VALE DEGLI ORSI ALI aka NERO, vår egen Emil - alltid full av upptåg och bus.




Sedan kom championat 2 snabbt. Nämligen vår "snuttplutt" FEBO aka NEMO.



Valpar har vi också haft under året, 2st kullar som vi känner oss förväntasfulla över och hoppas att de kommer att visa framtassarna under 2010.








Och så till sist men inte minst fick vi ett härligt nytillskott på ett högst otroligt sätt.Mer om detta kommer i början på nästa år då vi gör en ordentlig presentation. För tillfället så blir det några bilder på nykomlingens första bekantskap med sjövatten.







Ingen badkruka i alla fall.








Gott slut och väl mött 2010.

RSS 2.0