Virus, telefonhaveri, medalj mm

Virus på hemsidan gjorde att den stängdes ner men tack vare Kicki L. så kom sidan upp till slut :) . Nästan samtidigt så blev det glapp på den fasta telefonledningen och mobilen blev kaputt :( . Snacka om allt på en gång.
För en gång skull så var Telia snabba och ny mobil med nytt nr har jag sedan en tid tillbaka. Så nu är allt tillbaka till det normala.
För några veckor sedan så erhöll en av kennelinnehavarna SBK´s guldmedalj. Behöver jag säga att vi är stolta.



I övrigt så har sommaren varit fylld av aktiviteter. Valparna från vår denste kull flyttade i juni och nu börjar det droppa in semesterbilder på de små.
Thorak ägd av Rebecca och Madde








Och så lilla Zäta ägd av Ida.







Det är alltid lika roligt med bilder på våra " In Futurosar " :D
Själv så är jag usel bakom kameran, därför är det extra roligt när valpköpare hanterar kameran på rätt sätt.
En av dom som lyckas väl med foton är Alfons matte Gudrun, visst är bilden på Alfons tjusig ( för att inte tala om hur snygg Alfons är ;)  ).




Några bilder av Titzan då hon för en gångs skull var stilla.Jag behöver nog inte tillägga att det är jag som har tagit dom :D













Några på Nemo lyckades jag också få med.
















Passar på att gratulera Nemos småttingar som debuterade i Norje Boke. BIR valp blev Pondus och BIM valp Baci. Ska bli mycket  spännande att följa dessa godingar i fortsättningen. Bilder kommer vid nästa bloggtillfälle, måste redigera bildstorleken och ni vet ju hur tekniskt begåvad jag är :D .
Nu fortsätter vi att ha sommar ett tag till.


RSS 2.0