Gali Della Vale Degli Orsi Ali är nu SE UCH

Den här helgen blev det mycket åka bil. Först upp till Piteå och ett underbart sommarväder som dock inte hundarna var så roade av.Som vanligt så stannade bilen i Rundvik och Linda bjöd på en mycket god gryta och en massa trevlig underhållning.Tack så mycket kära "kamrat" för en trevlig kväll.
Lördagens utställning var som alltid mycket trevlig och Nemo blev BIR :) , Gali däremot var inte alls i form och hade hon fått bestämma så hade det varit sängen som gällt.
Efter Piteå så bar detav mot sydligare breddgrader,närmare bestämt pensionat Hamberg. Tack så mycket Pia och Conny för er otroliga gästfrihet. Alltid lika trevligt att träffas om än så bara för några timmar mitt i natten.
Söndagens utställning i Gränna gick i kylans tecken,vilken omställning från lördagens 25 gradiga sommarvärme till 9 gradig snålblåst,brr! Vädret passade Gali bättre och benen hade lite mera spring i sig. Hon tog sitt sista cert, slutade som BIM och blev därmed SE UCH :D



Fin,fin kritik blev det också.

Välbyggd,kraftig tik med fina rasdetaljer. Feminint huvud med utmärkt nosparti. Korrekt bett, fina öron och ögon.
Mycket bra hals och överlinje,välkroppad,välvinklad,bra kors och svans. fina ben och tassar. sunda rörelser men kunde ta ut steget något bättre. Bra päls och färg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0